Quan:
20 i 21 d'octubre

Horari:
De 10:00 a 18:30 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

Sport Forum és el punt de trobada entre les ments més innovadores del sector esportiu. Uneix-te i converteix-te en un dels líders de la transformació del sector aprofundint en els reptes pos-covid.

4 oportunitats que et perdràs si no véns

  • Explorar noves vies de negoci. Davant la incertesa després d’un any de profunds canvis, la innovació es converteix en el motor de l’avanç. Descobreix noves tecnologies i oportunitats al costat d’altres professionals del teu sector.
  • Crea sinergies transversals. Sport Forum forma part de Plataforma de Negocio, un esdeveniment multisectorial i transversal. Descobreix com treballar amb sectors com el d’experiència de client o l’hostaler per a impulsar el teu negoci!

  • Posa la teva marca davant els ulls dels principals professionals i presenta’t com a referent.
    Aquest és un esdeveniment enfocat en professionals amb capacitat de presa de decisions estratègiques. Dóna visibilitat a la teva marca i aconsegueix que parlin de tu.
  • Fer networking amb els professionals més importants del sector. LLes empreses més capdavanteres i els directius més importants en sport retail estaran en aquest fòrum llestos per a reactivar el sector i tu no pots permetre’t faltar.

Perfil professional que trobaràs en Sport Forum

Experts i líders d’opinió del sector

Acudiran directius i professionals capaços de prendre o influir en decisions estratègiques i de compra del sector del retail sport.

Impulsa
Organitza
Patrocinen
col·laboren