Ja està oberta la convocatòria per als octaus Premis Security Forum.

Seguint amb la trajectòria marcada ja des de fa set anys, els Premis Security Forum pretenen promoure i potenciar la investigació, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya, a través del reconeixement als responsables de projectes actuals d’investigació en matèria de seguretat, i aquells projectes de caràcter significatiu executats que puguin ser model i aparador.

En la categoria Premi Security Forum R+D+I poden participar tots aquells membres o equips d’investigació de departaments d’universitats o escoles de negocis espanyoles i els investigadors o estudiants, sempre que els seus treballs de final de carrera o la seva activitat investigadora no estiguin lligats a cap activitat empresarial. Tindran dret a participar en el Premi Security Forum al Millor Projecte de Seguretat portat a terme a Espanya aquelles empreses que formin part del propi projecte i els directors de Seguretat.

Els premiats tindran l’oportunitat de realitzar una presentació del seu projecte durant la celebració del Security Forum 2020, i l’acte d’entrega de premis es realitzarà el 2 de juny durant un sopar-còctel.

La dotació dels premis serà:

Premi Security Forum R+D+i:

    • Primer Premi: Xec valorat en 3.000 euros + trofeu commemoratiu.
    • Finalista:  Trofeu commemoratiu.

Premi Security Forum al Millor Porjecte de Seguretat:

    • Primer Premi:  Trofeu commemoratiu.
    • Finalista: Trofeu commemoratiu.

Les memòries s’hauran de rebre abans del dia 31 de març de 2020. La decisió del jurat es produirà abans del 30 d’abril.

Impulsa
Organiza
CON EL APOYO DE
Colaboran
Patrocinan