Ja està oberta la convocatòria per als octaus Premis Security Forum.

Seguint amb la trajectòria marcada ja des de fa set anys, els Premis Security Forum pretenen promoure i potenciar la investigació, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya, a través del reconeixement als responsables de projectes actuals d’investigació en matèria de seguretat, i aquells projectes de caràcter significatiu executats que puguin ser model i aparador.

En la categoria Premi Security Forum R+D+I poden participar tots aquells membres o equips d’investigació de departaments d’universitats o escoles de negocis espanyoles i els investigadors o estudiants, sempre que els seus treballs de final de carrera o la seva activitat investigadora no estiguin lligats a cap activitat empresarial. Tindran dret a participar en el Premi Security Forum al Millor Projecte de Seguretat portat a terme a Espanya aquelles empreses que formin part del propi projecte i els directors de Seguretat.

Els premiats tindran l’oportunitat de realitzar una presentació del seu projecte durant la celebració del Security Forum 2021, i l’acte d’entrega de premis es realitzarà el 21 d’octubre durant un sopar-còctel.

La dotació dels premis serà:

Premi Security Forum R+D+i:

    • Primer Premi: Xec valorat en 3.000 euros + trofeu commemoratiu.
    • Finalista:  Trofeu commemoratiu.

Premi Security Forum al Millor Porjecte de Seguretat:

    • Primer Premi:  Trofeu commemoratiu.
    • Finalista: Trofeu commemoratiu.

Les memòries s’hauran de rebre abans del dia 15 de setembre de 2020. La decisió del jurat es produirà abans del 1 d’octobre.

Impulsa
Organiza
CON EL APOYO DE
Colaboran
Patrocinan