Quan:
31 de maig i 1 de juny

Horari:
31/05 de 10:00 a 18:30 h
1/06 de 10:00 a 18:00 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

En 2023, Security Forum celebra el seu desè aniversari sent el meeting point de la seguretat a Barcelona. Dos dies en què conèixer els últims avanços tecnològics en matèria de seguretat en el seu congrés i la seva àrea d’exposició. Una oportunitat única per a connectar amb altres professionals interessats per millorar la seguretat i generar oportunitats de negoci en una experiència de networking integral.


4 oportunitats que et perdràs si no véns

  • Explorar noves vies de negoci. Davant la incertesa, la seguretat s’ha convertit en una prioritat per a les companyies. No perdis l’oportunitat de tancar negocis intrasectorials en el nostre esdeveniment de seguretat.
  • El teu client potencial serà allí. Security Forum estarà ple de professionals que busquen conèixer i incorporar l’últim en seguretat. T’esperen directius que busquen productes i serveis innovadors com el teu.
  • Augmenta la visibilitat de la teva marca davant professionals qualificats.Congrés, Expert Panel, àrea d’exposició… Tu tries com vols presentar la teva marca en Security Forum. Nosaltres ens ocuparem que la visibilitat continuï mesos després.
  • Entaular relació amb les ments més disruptores del la seguretat. Security Forum compta amb un espai de networking especialment dissenyat per a potenciar la generació de noves relacions entre professionals.

Et preguntes si Security Forum és per a tu? Aquests són els perfils que trobaràs

Professionals del sector que busquen una nova solució tecnològica

Aquest fòrum et permetrà conèixer solucions reals, ja instaurades en el mercat, per a adoptar-les en la teva companyia.

A les principals marques del sector de la seguretat

Empreses d’integració de sistemes, seguretat física, ciberseguretat, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP/XARXES… Si ets molt bo en qualsevol d’aquests camps, t’estem esperant!

Companyies que vulguin potenciar la seva visibilitat

Oferir una ponència davant el selecte públic del nostre Congrés o patrocinar un dels nostres espais et col·locarà en aquesta posició de lideratge que tant anheles aconseguir en el mercat de la seguretat.

Representants d’empreses que busquen sinergies amb el camp de la seguretat

En Security Forum donem la benvinguda a startups i companyies que busquin innovar secundant-se en el sector de la seguretat per a crear projectes nous.

Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren