Quan:
20 i 21 d'octubre

Horari:
De 10:00 a 18:30 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

Security Forum complirà el 2021 la seva octava edició convertit ja en un dels fòrums de seguretat més prestigiosos calendari empresarial. El millor aparador tecnològic on mostrar novetats i avenços innovadors.

Per a això, hem dissenyat una trobada eminentment pràctica, pensada per a aportar solucions reals al teu sector.

JA S’HAN BENEFICIAT DE SECURITY FORUM…

4 oportunitat que et perdràs si no vens

  • Crear vincles amb sectors diferents. Sorprèn-te i troba sinergies amb àrees de negoci diferents de la teva!
  • Explorar noves vies de negoci. Tots els sectors volen ser protegits i Security Forum procura un espai ideal perquè les empresas de seguretat tanquin negocis intersectorials.
  • Compartir els teus avenços tecnològics i fer negoci. L’esdeveniment està ple de professionals amb capacitat per decidir. Més de 7.500 directius que destigen conèixer els teus productes i serveis.
  • Augmentar la teva xarxa de contactes. Les empresas capdavanteres del sector de la seguretat seran al fòrum i tu no hi pots faltar.

¿Qui es pot beneficiar de Security Forum?

  • Professionals del sector necessitats de solucions tecnològiques. El fòrum et connectarà amb solucions reals que ja s’estan aplicant en la teva àrea de negoci.
  • Empreses d’integració de sistemes, seguretat física, ciberseguretat, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP/XARXES… Si ets molt bo en qualsevol d’aquests camps, Security Forum és el lloc perfecte per demostrar-ho i fer negoci.
  • Negocis que busquen potenciar la seva marca. Oferir una ponència davant el selecte públic del nostre Congrés o patrocinar un dels nostres espais et pot col·locar en aquell lloc de treball pel qual sospires en el mercat de la seguretat.
  • Qualsevol empresa que busqui obrir sinergies amb el sector de la seguretat. Security Forum i Plataforma de Negocio acullen a qualsevol empresa que ofereixi innovació i talent tecnològic, siguis del camp que siguis.

La informació que necessites per a decidir-te es troba sota aquesta línia. En aquesta edició, cada espai que reservis inclourà com
a bonus un plá de comunicació personalitzat per a la teva empresa.

Impulsa
Organiza
CON EL APOYO DE
Colaboran
Patrocinan