Com empresa, tens tres formes diferents de beneficiar-te de Security Forum.
Fes-hi un cop d’ull i decideix quina et convé més. ?

Fes-te un lloc en la nostra exposició

CEO, directors de compres… Pels passadissos de Security Forum caminen centenars de professionals amb capacitat de decisió. I a més, si reserves ara el teu espai tindràs accés VIP a diferents espais de l’esdeveniment. Demana’ns informació sobre els nostres preus i condicions de contractació!

Aporta talent al nostre Congrés

Quin escenari millor que un fòrum ple de professionals influents per posar en valor els teus progressos? Si tens una solució tecnològica o de màrqueting que posar al mercat, aquesta és la teva oportunitat per ensenyar-la al món.

Patrocina un espai a l’esdeveniment

Cerques visibilitat i notorietat? Security Forum és el millor aliat que pots tenir per a potenciar el teu valor de marca davant influents directius de diferents sectors.

La teva marca es puja a l’escenari

No hi ha millor manera de mostrar la teva vàlua que amb un bon exemple. Comparteix el teu millor cas d’èxit sobre l’escenari del Congrés Security Forum. Inspira, lidera, comunica i crea noves oportunitats per al teu negoci.

Vols contractar un estand? Busques més informació abans d’animar-t’hi? Explica’ns el teu cas! Sota el formulari, trobaràs els contactes de les persones que formen la familia de Security Forum ?  Iván Rubio
  Director

  +34 914 768 000 (173)

  irubio@peldano.com

  Eduard Zamora
  President

  +34 914 768 000

  presidente@securityforum.es 

  Gemma G. Juanes
  Congrés

  +34 914 768 000 (176)

  gjuanes@peldano.com

  Lola Jaso
  Contractació

  +34 914 768 000 (180)

  ljaso@peldano.com

  Xarxes Socials:

  Impulsa
  Organitza
  Patrocinen
  AMB EL SUPORT DE
  Col·laboren