Què et trobaràs?

El major esdeveniment de seguretat d'aquest 2023 se celebra a Barcelona. Security Forum és l'aparador perfecte per a mostrar les últimes novetats del sector. Tu poses l'estand, nosaltres t'acostarem als teus clients potencials.

Què et perdràs si no acudeixes a la cita

Un espai de networking per a generar noves oportunitats de negoci.

Directius i professionals de sectors públics i privats.

Conferències especialitzades que abordaran les idees més disruptores.

Reserva el teu buit en l'exposició

Aconsegueix el teu espai en la cita anual del sector de la seguretat. Dona visibilitat a la teva marca enfront de milers de professionals i gràcies a un pla de comunicació associat. Fes networking i crea noves oportunitats de negoci en els passadissos de la nostra fira a Barcelona.
Lidera el canvi.

reserva el teu espai
Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Congrés

Ningú millor que tu coneix el sector de la seguretat. Estem en un moment de forta digitalització, en el qual la tecnologia jugarà un paper important en la seva transformació. I per a això fan falta veus fortes que liderin el canvi i l'evolució en el sector.

En Security Forum t'oferim l'oportunitat de parlar davant centenars de professionals que tenen el mateix objectiu que tu: innovar i fer avançar al sector.

Nosaltres tenim l'escenari, tu la veu, t'atreveixes a usar-la?

demana'ns informació
Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Expert Panel

Saps que la teva solució té el potencial d'ajudar a centenars d'empreses i que els casos d'èxit acumulats són prova d'això. Però no sempre pots destacar els teus punts forts davant clients potencials amb la facilitat que t'agradaria. L'espai Expert Panel de Security Forumt'ofereix l'oportunitat de compartir tots els detalls sobre el teu producte o servei abans professionals que estan buscant noves solucions de seguretat per als seus negocis. I tot quedarà gravat en vídeo!

Comparteix el teu millor cas d'èxit abans centenars de decision makers

reserva el teu espai

Segueix-nos en:

Impulsa
Organitza
Patrocinen
AMB EL SUPORT DE
Col·laboren