Quan:
20 i 21 d'octubre

Horari:
De 10:00 a 18:30 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

És un congrés dissenyat per a professionals del sector dental que desitgen exposar i explorar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies en l’era post-covid. Dent Fòrum es converteix en la primera trobada odontològica que abordarà els reptes tecnològics en un marc de convivència amb altres sectors, com el de l’experiència de client o el de la seguretat, per a conèixer-los de manera transversal.

4 oportunitats que et perdràs si no véns

  • Aprofundir en les oportunitats que ofereix la sinergia entre odontologia i tecnologia. Pacients i clients esperen una constant millora en el sector, adaptada als seus hàbits de consum. Forma part del canvi!
  • Obrir-te a nous sectors. Dent Forum forma part de Plataforma de Negocio, un esdeveniment multisectorial i transversal. Sorprèn-te trobant noves oportunitats de negoci en altres àrees diferents a la teva!
  • Associar la teva imatge a un esdeveniment multidisciplinari i transversal en el qual la tecnologia i la innovació són la pedra angular. Converteix-te en un líder d’opinió i referent del llarg camí que ha de recórrer l’odontologia digital.
  • Et perdràs un esdeveniment dissenyat per a perfils executius del sector dental. Seran presents professionals de l’entorn empresarial i del clínic per a compartir idees i impulsar el sector junts. Multiplica les teves oportunitats de networking.

Perfils que trobaràs en Dent Forum

Directius d’empreses del sector mèdic i dental

Els que més saben de les tecnologies són els que conviuen amb elles diàriament.

DIRECTORS CLÍNICS amb un punt de vista sanitari

Ningú coneix millor els reptes sanitaris del sector dental millor que ells.

Impulsa
Organiza
Patrocinan