Contact Forum
Contact Forum
Security Forum 2018

Quan:
31 de maig i 1 de juny

Horari:
31/05 de 10:00 a 18:30 h
1/06 de 10:00 a 18:00 h

Caràcter:
Professional

Contacte:
+34 914 768 000

És l’oportunitat d’afermar relacions de negoci entre els directors i les directores de CX, prenedors de decisions d’empreses protagonistes en atenció i experiència de client i proveïdors de serveis tecnològics i BPO.

Una finestra oberta a l’escolta, el treball conjunt i una ocasió perfecta per al networking.

Ja s’han beneficiat de Contact Forum…

És Contact Forum per a mi?

  • Si vols crear llaços amb diferents sectors. Se t’ocorre una cosa més transversal que l’experiència de client? Contact Fòrum coexisteix amb altres cinc sectors en Plataforma de Negoci, un espai pensat per a potenciar acords intersectorials.
  • Si desitges conèixer les últimes tendències CX del mercat. El canvi és l’única constant. En les tecnologies, en els patrons de consum dels clients, en les seves expectatives… Estar al corrent de les últimes novetats t’ajudarà a oferir un servei que enamorarà. Que pugi aquest engagement!
  • Ho és si vols guanyar visibilitat i potenciar la teva marca en un entorn privilegiat amb la màxima visibilitat. L’esdeveniment està ple de professionals amb capacitat per a decidir sobre aquesta solució que pugui ajudar-los a brindar una experiència de client única.
  • Si busques fer networking amb els principals directors de diferents sectors. Coneix amb més detall a altres players del sector i potència la teva marca davant ells en un entorn de creixement professional, d’inspiració i de debat. Les sinergies són el segell d’identitat de Contact Forum. T’ho perdràs?

Perfils que trobareu al Contact Forum

EMPRESES TECNOLÒGIQUES

Professionals d’empreses de tecnologia consolidada i empreses de posada en marxa amb la intenció de comercialitzar els seus productes i serveis més innovadors.

CX DECISION-MAKERS

Directors i directores d’Atenció i Experiència de Client (DACs), de disseny d’experiència de client i innovació, professionals dels contact centers, consultores, BPOs…

PROFESSIONALS TRANSVERSALS

Directors i directores de màrqueting, desenvolupament de negoci, transformació digital, estratègia, recursos humans i compres entre altres.

Impulsa
Organiza
Colaboran