Quan: 31 de maig i 1 de juny

Horari: De 10:00 a 18:00 h

Caràcter: Professional

Contacte: +34 914 768 000

Security Forum una any més dues jornades de congrés en el qual s’analitzaran els principals reptes als quals s’enfronten els professionals de la seguretat. Veuen i posa’t al dia sobre el present del sector amb una mirada posada en el futur gràcies a les veus de professionals de renom procedents d’empreses i institucions que porten la innovació en el seu ADN.

Estem donant els tocs finals al programa del nostre congrés i el nostre espai de Expert Panel. Anunciarem els primers temes i ponents confirmats en uns dies. Segueix pendent de la nostra web!

Si desitges participar amb una ponència o xerrada i compartir amb el sector el teu know-how, tens dues opcions!

Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Congrés

Ningú millor que tu coneix el sector de la seguretat. Estem en un moment de forta digitalització, en el qual la tecnologia jugarà un paper important en la seva transformació. I per a això fan falta veus fortes que liderin el canvi i l'evolució en el sector.

En Security Forum t'oferim l'oportunitat de parlar davant centenars de professionals que tenen el mateix objectiu que tu: innovar i fer avançar al sector.

Nosaltres tenim l'escenari, tu la veu, t'atreveixes a usar-la?

demana'ns informació
Angel Pons presentador del Congreso Security Forum 2022

Expert Panel

Saps que la teva solució té el potencial d'ajudar a centenars d'empreses i que els casos d'èxit acumulats són prova d'això. Però no sempre pots destacar els teus punts forts davant clients potencials amb la facilitat que t'agradaria. L'espai Expert Panel de Security Forumt'ofereix l'oportunitat de compartir tots els detalls sobre el teu producte o servei abans professionals que estan buscant noves solucions de seguretat per als seus negocis. I tot quedarà gravat en vídeo!

Comparteix el teu millor cas d'èxit abans centenars de decision makers

reserva el teu espai