CONGRÉS

Encara estem cuinant la nostra edició 2020, però ja tenim la primera sorpresa.
L’inconfusible Mago More serà el responsable del nostre discurs d’obertura. L’era digital serà el fil dels temes que formaran part de la recepta de la resta del nostre Congrés:

Transformació digital

Vivències, reptes i solucions sobre les tecnologies que estan donant forma a l’ecosistema empresarial actual: intel·ligència artificial, cloud, IoT, blockchain, Big Data, etc.

Gestió del talent

Intel·ligència emocional, estratègies de branding intern i models de recruiting i gestió de plantilla per a atreure i retenir talent en el teu negoci.

Customer experience

Què podem fer per millorar l’experiència dels nostres clients i usuaris? Com poden contribuir-hi els avenços tecnològics?

Tech for security

Què podem fer per a millorar l’experiència dels nostres clients i usuaris? Com poden contribuir els avenços tecnològics a això?

Distribució hotelera

Una plaça per a compartir solucions capdavanteres en ciberseguretat, protecció de dades, seguretat local… Portem les ments clau per protegir la teva empresa.

Marketing digital

Les últimes solucions i tendències en aquesta disciplina que s’ha convertit en imprescindible per a aconseguir que els teus productes es facin notar entre tanta competència.

octubre | 2021

Tema del Evento

Sala del Evento

Descarga todos los eventos como archivo ICS
Impulsa
Organiza
Colaboran