Ja estàs planificant la teva visita a Foodservice Forum? No deixis de revisar el programa del congrés cada setmana per a descobrir als nous experts que t’ajudaran a entendre millor la realitat del sector de la restauració i els reptes digitals als quals s’enfronta.

En el congrés del 2021 comptem amb la presència de marques com Sighore-*ICS, Andy o Cheerfy i celebrem una altra edició del Restaurant Concepts Day, amb marques capdavanteres de la restauració. T’ho vas perdre? Per sort, nosaltres ho gravem tot en vídeo perquè puguis tenir la informació més actual sobre la digitalització del sector a un sol clic.

veure congrés foodservice forum 2021

Dia 1 de juny

11:00 – 11:45
Taula de debat: «
Sistemes de pagaments. Noves formes de pagament en hostaleria i canvis i beneficis que porten amb si».

  • Marc Pagès, General Manager Spain de Sunday.
  • Bruno González, director general de Grosso Napoletano.
  • Marc Siscart, CEO de Stabliments Viena.
  • Roger Antelo Rodríguez, CEO de Sushimore.
  • Moderador: Felipe Alayeto, cofounder y CEO de Grupo redbar.

11:50 – 12:10 Ponència: «L’ús del codi QR per a operar de forma més eficient i millorar l’experiència del client».

  • Marc Pagès, General Manager Spain de Sunday.

12:30 – 13:15 Taula de debat: «Lideratge: com s’afronta el procés de digitalització en una gran empresa de restauració».

13:20 – 13:40 Ponencia: «Què fa la màquina millor que l’ésser humà en un restaurant?».

  • Carlos Gamallo, COO en MAPAL Group.

13:45 – 14:05 Ponencia: «La digitalització, la millor aliada per a les cuines en Horeca».

  • Guillermo Lobato, Key Account Manager de Rational Ibérica.

16:00 – 16:45 Mesa de debate: «Traçabilitat i Seguretat Alimentària. Avantatges de sistemes digitals enfront dels tradicionals».

  • Moderador: Mario Cañizal, patrono de Fundación Restaurantes Sostenibles.

16:50 – 17:10 Ponencia: «
Resolent la transformació digital en seguretat alimentària casos de: Port Aventura, Tagliatella, Ohtels i Calç Blay».

  • Jordi Obradors. CEO de Saphi Trace and Control.

Día 2 de junio

11:00 – 11:45 Taula de debat: «Del Tik Tok al Metaverso. RRSS en Hostaleria».

  • Guillemo Fuente, cofundador de Aloha Poké.
  • Aleix Puig, CEO de VICIO.
  • Carlos Gelabert, cofundador de The Fitzgerald Burger.
  • Moderadora: Daniela Goicoechea, fundadora de Brandcrops.

11:50 – 12:10 Ponencia: «La importància del Business Intelligence en l’estratègia de Delivery».

  • Francisco Muñoz, CEO de Gastroranking.

12:30 – 13:15
Taula de debat: «Intermediació vs. Venda directa en restauració. Pros i contres. Per on passa el futur?».

  • Darío Méndez, Sales Director Iberia de TheFork.
  • Alessio Di Gaetano, Co-founder & Chief Revenue Officer de Dynameat.
  • Jacobo Álvarez Castillo, Jefe de Operaciones de Sibuya.
  • Sara Serantes, CEO de Freshperts.

13:20 – 13:40 Ponència: «El sistema de pagament per a incrementar vendes en el teu bar o restaurant».

  • Ricardo Marín, CEO de Foodcoin.

13:45 – 14:05 Ponència: «Actualitzar-se o fracassar? La digitalització, una evolució de la cultura organitzativa».

  • María José Morera, directora de Cooking Numbers.
  • Luis Juárez, director de desarrollo de negocio de Sighore-ICS.
  • Presenta: Jorge C. Juárez, CEO y fundador de Sighore-ICS.

16:00 – 16:45
Taula de debat: «Tecnologia i experiència de comensal: com influeixen les noves eines en clients interns i externs».

  • Ramón Jiménez, cofundador de Grupo Nomo.
  • David Romero, CEO de Andilana.
  • José Manuel Da Silva, CEO de Lara Grill.
  • Moderadora: Ana I. García, redactora jefe del Área de Hostelería y Hotel de Peldaño.

*Programa en constant actualització*