Algunes de les empreses que han participat en Plataforma de Negoci:

congrés

L'inconfusible Mago More inaugurarà un Congrés ple de ments disruptores que parlaran sobre gestió del talent, tecnologia i innovació, experiència de client... i molt més.

Qui parlarà?

MAGO MORE

Conferenciant i escriptor.
Formador, empresari, mag...

Pròxima MENT

Nous ponents.
Atents a confirmacions!

oportunitats de patrocini

Busques visibilitat i notorietat? Plataforma de Negocio és el millor partner que pots tenir per potenciar el teu valor de marca.
descubre las opciones de patrocinio

Coneix als nostres ambaixadors

Plataforma de Negoci compta amb un comitè assessor format per sis grans
experts sectorials reconeguts en les seves respectives àrees:

tecnohotel forum
fabián gonzález

Professional de el sector turístic especialitzat en l'aplicació de la innovació, tecnologia i màrqueting per millorar el posicionament de marca i
el compte de resultats. Analista per al mercat espanyol a Phocuswright

contact forum
ramón cabezas

President i fundador de KAPS Management Group, empresa de consultoria especialitzada en Human and Digital Transformation, amb més de 30 anys d'experiència en tecnologia i gestió emocional

a el servei de la productivitat i l'experiència de client.

 

security forum
eduard zamora

Advocat, consultor i director de seguretat amb més de 30 anys d'experiència com a director de seguretat corporativa a empreses de l'IBEX, i 15 anys amb alta responsabilitat en associacions i comitès professionals de seguridad.Es president de Security Forum des de la seva creació el 2013.

contact forum
emilio castellote

Digital transformation & head of cybersecurity services de BABEL. Durant més de 20 any ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àrea de consultoria estratègica per a la definició de processos de transformació digital i nous negocis digitals.

security forum
alfonso castaño

Consultor de Seguretat amb més de 20 anys d'experiència en intel·ligència de negoci, solucions end to end i projectes d'alta especialització en seguretat. President de el capítol espanyol de Asis International , prestigiosa organització que aglutina més de 34.000 professionals i directius de seguretat en el mon.

Mesures de seguretat

#yovuelvoseguro

Sabem que tens ganes de tornar a viure una gran trobada professional en el teu sector. Perquè les reunions virtuals et permeten anar en pantalons de pijama, però no veure aquesta espurna d'il·lusió quan connectes amb un altre professional. Per això, hem dissenyat un esdeveniment perquè puguis tornar segur.

EXPERT PANEL

Aprén descobrint els casos d'èxit més rellevants de la teva àrea de negoci.
Escolta el testimoni d'empreses experimentades en el camp que més t'importa.

Sol·licita el teu espai

Barcelona

S'està convertint en el hub tecnològic d'Espanya, i el seu centre CCIB compta amb el segell “Safe Travels” del Word Travel & Tourism Council, convertint-se en un dels llocs predilectes per a celebrar trobades professionals a Europa.
Impulsa
Organiza
Colaboran